WARREN ISPAO BUD...

Doznali smo tko je djevojčica s Cro Copom u ringu!

29.12.2016 u 17:22

Bionic
Reading

Hrvatski borac Mirko Filipović pobijedio je Mohammeda Lawala u četvrtfinalu Rizinovog Grand Prixa, nokautom u drugoj rundi. U polufinalu na Staru godinu borit će se protiv Estonca Baruta

Hrvatski 42-godišnji borac odlučio je još jednu kalendarsku godinu završiti u ringu japanske Saitame i to je ovog četvrtka učinio u velikom stilu.

Filipović se trebao boriti protiv Wanderleija Silve, no Brazilac je otkazao zbog ozljede, što je strašnog iznerviralo Mirka koji ga je optužio da je kukavica. Rizin mu je brzo našao adekvatnu zamjenu, popularnog King Moa koji je prošle godine slavio na istom turniru, a u karijeri ima mnogo impresivnih pobjeda, posebno u teškoj kategoriji.

Bila je to žestoka borba u kojoj je Lawal bio taj koji je uspio srušiti Mirka početkom prve runde i dominirati na partneru, no zatim se borba nastavila u stojci i naš borac uspio je uputiti nekoliko snažnih udaraca.

U drugoj se činilo da Amerikanac kontrolira situaciju, ali Cro Cop jednim silovitim udarcem sve je uspio preokrenuti i nokautom završiti borbu.

I dok je Mirko slavio pobjedu, društvene mreže bile su pune žestokih kritika na račun Joea Warrena, borca koje je ovaj dvoboj pratio kao komentator. Pokušao je Warren biti duhovit i djevojčicu s kojom je Filipović nakon pobjede bio u ringu prozvao je njegovom - mladom djevojkom.

A tko je ta djevojčica s Mirkom? To je kći Cro Copova menadžera za Japan, g. Kena, koja je, eto, zbog glupog komentara postala jedna od vijesti dana.