NAPADAMO DALJE!

Cro Cop već u krevetu: Baruto, spavaš li mirno?

29.12.2016 u 16:22

Bionic
Reading

Hrvatski borac Mirko Filipović pobijedio je Mohammeda Lawala u četvrtfinalu Rizinovog Grand Prixa, nokautom u drugoj rundi. U polufinalu na Staru godinu borit će se protiv Estonca Baruta.

Hrvatski 42-godišnji borac odlučio je još jednu kalendarsku godinu završiti u ringu japanske Saitame i to je ovog četvrtka učinio u velikom stilu.

Filipović se trebao boriti protiv Wanderleija Silve, no Brazilac je otkazao zbog ozljede što je strašnog iznerviralo Mirka koji ga je optužio da je kukavica. Rizin mu je brzo našao adekvatnu zamjenu, popularnog King Moa koji je prošle godine slavio na istom turniru, a u karijeri ima mnogo impresivnih pobjeda, posebno u teškoj kategoriji.

>> Cro Cop silovitim nokautom pobijedio Kralja Moa!

Bila je to žestoka borba u kojoj je Lawal bio taj koji je uspio srušiti Mirka početkom prve runde i dominirati na partneru, no zatim se borba nastavila u stojci i naš borac uspio je uputiti nekoliko snažnih udaraca.

U drugoj se činilo da Amerikanac kontrolira situaciju, ali Cro Cop jednim silovitiim udarcem sve je uspio preokrenuti i nokautom završiti borbu.

Vratio se Mirko Filipović, u društvu svojih prijatelja ali i ljudi koji brinu o njegovoj spremi, u hotel, a sa Stipom Drvišem legao je u krevet i podijelio neka razmišljanja.