prekinuo je nagađanja

Dozlogrdilo mu slušati priče dolazi li Mbappe u Real ili ne, pa je Karim Benzema objavio fotografiju i izazvao kaos među navijačima

17.03.2022 u 06:41

Bionic
Reading

Vodeći strijelac La Lige s 22 gola te junak, uz našeg Modrića, prošlotjedne 3:1 pobjede nad PSG-om, u kojoj je zabio sva tri gola, Karim Benzema objavio je fotografiju koja je izazvala kaos među Realovim navijačima

Naime, već se tjednima pa i mjesecima, to jest od prošlog ljeta, špekulira hoće li Kylian Mbappé doći u Real ili ne.

I sâm napadač PSG-a, 23 godišnjak kojem predviđaju još mnoštvo vrhunskih sezona, rekao je da o cijelom tom 'slučaju' ne želi govoriti dok se ne odigra uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka, a u kojem su igrali upravo PSG i Real.

Mbappé nije ni sada ništa rekao, no Karim Benzema objavio je fotografiju iz hodnika Santiago Bernabeua gdje hoda zagrljen s Mbappéom, sugerirajući kako je transfer gotova stvar.

A da je ugovor s Mbappéom spreman otkriva i odlično upućeni talijanski novinar, specijalist za transfere, Fabrizio Romano, koji je u svojoj emisiji istakao:

'Real ima već spreman ugovor za Mbappéa, ali sada je sve do njega. Klub je uvjeren da će dovesti Mbappéa i spremni su ga učiniti novim licem svog kluba od sljedeće sezone', jasan je bio Romano.

Madridska Marca, inače bliska Realu, otkrila je i iznos koji će pripasti Mbappéu i njegovoj obitelji ako zaista dođe do potpisa ugovora.

Real neće plaćati nikakvu odštetu PSG-u jer je Mbappé je od ljeta slobodan igrač, no francuskom velemajstoru će biti isplaćen bonus za potpis, koji navodno iznosi između 60 i 80 milijuna eura. Osim toga, trebao bi imati i plaću od 25 milijuna eura neto, što je svakako jedan od najboljih ugovora koji se mogao potpisati.