OTOK POLUDIO ZA LUKOM

Dovođenje Modrića postalo prioritet za Fergusona

11.03.2011 u 12:32

Bionic
Reading

Vijesti o mogućem odlasku Modrića u Manchester United posljednjih su tjedana sve učestalije, pa je tako nedavno objavljeno da je Ferguson za jednog od najboljih playmakera na svijetu spreman ponuditi Tottenhamu 35 milijuna funti i Michaela Carricka

Tottenhamov dvojac Luka Modrić i Gareth Bale najveće su želje Alexa Fergusona kad su u pitanju igračka pojačanja Manchester Uniteda u ljetnom prijelaznom roku, objavio je u petak britanski list Daily Mail. Nakon prvenstvenih poraza od Chelseaja i Liverpoola Alex Ferguson sve više navija za dolazak Modrića, jer mu treba jedan pravi kreativac u veznom redu.

Vijesti o mogućem odlasku Modrića u Manchester United posljednjih su tjedana sve učestalije, pa je tako nedavno objavljeno da je Ferguson za jednog od najboljih playmakera na svijetu spreman ponuditi Tottenhamu 35 milijuna funti i Michaela Carricka. Tada je predsjednik Spursa Daniel Levy izjavio da je početna cijena za Modrića 50 milijuna funti.

Osim Manchester Uniteda, za Modrića se interesiraju i Chelsea te Barcelona, a nedavno se je u utrku uključio i europski prvak milanski Inter, koji je uz novčanu odštetu spreman punuditi i napadača Gorana Pandeva.

Modrić je došao u Tottenham iz zagrebačkog Dinama u ljeto 2008, a vrijednost transfera bila je 16,5 milijuna funti. Prošle godine najbolji hrvatski nogometaš potpisao je novi šestogodišnji ugovor sa Spursima, koji ga veže uz londonski klub do ljeta 2016.