PRODAJTE ME!

Dosta mu je Madrida, želi igrati za Mourinha

14.09.2016 u 17:22

Bionic
Reading

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez zatražio je od čelnika madridskog Reala da ga u zimskom prijelaznom roku prodaju Manchester Unitedu

James Rodriguez (25) stigao je u madridski Real u ljeto 2014., nakon sjajnih igara na SP-u u Brazilu. 'Kraljevi' su za njega Monacu iskrcali 80 milijuna eura, a Kolumbijac je odmah postao standardni prvotimac. Igrao je zapaženu ulogu i kod Rafe Beniteza i kod Carla Ancelottija, bez obzira na to što je Realova svlačionica prekrcana skupocjenim zvijezdama.

No dolazak Zinedinea Zidanea nije pogodovao Rodriguezu, sjajni ofenzivni veznjak preselio se na klupu, sve češće ili uopće ne igra ili ulazi s klupe. Naravno, igraču koji je u naponu snage i koji još nije odigrao svoje najbolje utakmice takav se odnos ne sviđa. Španjolski mediji tvrde kako je Rodriguez preko svog menadžera od čelnika Real Madrida zatražio transfer. I to već u siječnju sljedeće godine. I ne bilo gdje, već u Manchester United!

Rodriguez želi raditi s Joseom Mourinhom i preseljenje na Old Trafford više nije nerealna opcija. Naime, njegov je menadžer Jorge Mendes ujedno i Mourinhov menadžer. Navodno ni sam Mourinho nije hladan, dapače, takav bi mu igrač trebao u momčadi Uniteda. Čak ni novac nije problem, 'crveni vragovi' zarađuju više nego ikad prije.

Jedina prepreka ovom poslu je Fifina zabrana transfera do siječnja 2018. koju su zaradili Real i Atletico (zbog kršenje pravila o angažmanu stranih nogometaša mlađih od 18 godina). Pitanje je može li si Real u ovom trenutku priuštiti gubitak takvog igrača.