NOVI UFC PRVAK

Dos Santos nokautirao Velasqueza

13.11.2011 u 09:03

Bionic
Reading

UFC ima novog prvaka. Junior dos Santos nokautirao je branitelja titule Caina Velasqueza te je sada on novi kralj najmoćnije MMA organizacije

Spektakl godine na UFC-u na žalost brojnih ljubitelja trajao je jako kratko. Nakon nekoliko izmjena udaraca Brazilac je desnom rukom pogodio suparnika. On je zateturao i pao na tlo, a zatim je 'Cigano' s još nekoliko udaraca završio posao. Sve je bilo gotovo za minutu i četiri sekunde.

'Nemam riječi kojima bi opisao što osjećam, zahvaljujem se svima koji su bili uz mene. Bojao sam se Caina jer je težak borac', rekao je Dos Santos koji je jedva suzdržavao suze.

'Čestitke Dos Santosu. Žao mi je što sam iznevjerio svoje fanove i ispričavam se na lošem nastupu. Pogodio me direktno u centar za ravnotežu, a Junior ima snažan udarac. Vratit ću se i uzeti ponovno ovaj pojas', izjavio je Amerikanac meksičkog porijekla kojemu je to bio prvi poraz u karijeri.

Na revanš će Velasquez ipak pričekati, jer će Dos Santos braniti titulu protiv boljeg iz dvoboja Brock Lesnar – Alistair Overeem koji je na rasporedu 30. prosinca (UFC 141).

<a href='http://msn.foxsports.com/boxing/story/UFC-on-FOX-main-event-111211?from=null&videoId=7644fe9b-3ab3-4621-9110-0916ba57e557&src=FLPl:embed::uuids' target='_new' title='Highlights: Velasquez/dos Santos' >Video: Highlights: Velasquez/dos Santos</a>