U STAVU MIRNO

Donio Barceloni trofej, a onda jasno poručio čelnicima...

12.08.2015 u 17:48

Bionic
Reading

Barcelona je pobjedom 5:4 nad Sevillom u utorak u Tbilisiju osvojila Uefin Supercup. Vodili su Enriqueovi dečki 4:1, ali Sevilla se nije predavala te je do 90. minute stigla do izjednačenja (4:4). A onda se u produžecima ukazao - on...

A 'on' je Pedro Rodriguez, igrač koji je od 2005. godine član Barcelone, a od 2008. godine i član prve momčadi. Međutim, bez obzira na svoju vjernost katalonskoj momčadi, on je i igrač koji su svoju priliku čeka na klupi.

Baš kao i u utakmici protiv Seville, u kojoj je zaigrao tek od treće minute produžetka. Ipak, nakon svega 12 minuta zabio je pobjednički gol i osigurao Barceloni prvi trofej u ovoj sezoni.

Ipak, Pedro se na dodjeli trofeja uopće nije veselio sa suigračima, poslavši na taj način jasnu poruku čelnicima kluba - da želi ili veću minutažu ili odlazak s Nou Campa. Za ovog 28-godišnjaka interes je pokazao i veliki Manchester United, a on je jasno poručio:

'Ne želim napustiti klub, ali ovo je komplicirana situacija. Nije stvar u novcu, već moje želje da više igram. Luis Enrique preferira neke druge igrače. Sretan sam što smo osvojili novi trofej, ali ne znam je li to moj zadnji u dresu Barcelone, jer možda mi je to bila posljednja utakmica.'