NJEMAČKO RJEŠENJE

Domišljata sutkinja udarila huligane gdje ih najviše boli

05.08.2015 u 18:31

Bionic
Reading

Niželigaški gradski derbi Münchena prošle sezone privukao je veliku pažnju navijača, ali i huligana. Dvojica su nakon nedjela i kazne dobili vrlo zanimljiv i edukativan izbor

Trojica 'junaka' sačekala su nakon lanjske amaterske utakmice drugih momčadi Bayerna i Münchena 1860 jednog navijača Bayerna i napali ga. Skinuli su mu Bayernovu jaknu, dres i šešir i mislili da je ta priča gotova.

No, dvojica od trojice uskoro su uhićena, optužena i na kraju osuđena za fizički napad i krađu. Ime trećeg kolege nisu željeli otkriti i zadržali su bezobrazan stav i tijekom suđenja. Vjerojatno su jako išli na živce sutkinji Karin Jung kada se odlučila za Hamurabijevu metodu kažnjavanja.

'Mislila sam dugo kako im poslati najbolju poruku i odlučila se za 'oko za oko' rješenje,' kaže Bildu sutkinja koju hvali Njemačka i nastavlja:

'Obzirom na profil tih ljudi htjela sam naći rješenje koje će im biti posebno bolno. Dala sam imslužbeni izbor: Ili će svaki ići 15 mjeseci u zatvor ili će otići u Bayernov službeni dućan i kupiti artikle koje su uzeli napadnutome. Htjela sam im pokazati da je nogomet samo nogomet a ne bojno polje,' završava sutkinja.

Huligani su odabrali odlazak u 'neprijateljsko gnijezdo' i ostavljanje novca u protivničku blagajnu. Uz to, svaki je morao dati po 500 eura žrtvi zbog preboljene psihičke boli. U slučaju ponovljenog dijela izbor više neće dobiti.

München je tog dana bio u znaku nogometa iako se igrao dvoboj u - četvrtoj ligi