dalić ga treba

Dominik Livaković zbog ozljede ne brani za Fenerbahče u Konferencijskoj ligi, ali...

25.10.2023 u 14:46

Bionic
Reading

Dominik Livaković, prvi golman hrvatske nogometne reprezentacije, neće biti u momčadi Fenerbahče na utakmici Konferencijske lige protiv Genka

Poznato je kako se Dominik Livaković u Tursku vratio utučen i neraspoložen zbog čega su svi u Fenerbahčeu bili zabrinuti.

Razlog su dva šokantna poraza Hrvatske u kvalifikacijama za Euro 2024. (Turska i Wales) kojima su Vatreni zakomplicirali svoju situaciju i više ne ovise o sebi.

No, ti porazi nisu razlog da Dominik Livaković ne brani za Fenerbahče protiv Genka. Pravi razlog je lakša ozljeda koju je Zadranin zaradio na utakmici s Hataysporom. Tada je uočeno kako je imao zamotano koljeno te je potvrđeno kako nije riječ o težoj ozljedi. Tu odluku donijeli su liječnici Fenerbahčea u dogovoru s trenerom. Odluka je logićna jer Fenerbahče je prvi u skupini s maksimalnih šest bodova iz dvije utakmice.

To je svakako dobra vijest za izbornika Zlatka Dalića u odlučujućim kvalifikacijskim utakmicama koji su na rasporedu 18. studenog u Rigi protiv Latvije te tri dana kasnije u Zagrebu protiv Armenije.

Standings provided by Sofascore