opet je u pogonu

Zlatko Dalić napokon može odahnuti; važan igrač Vatrenih se oporavio i vraća se

25.10.2023 u 14:59

Bionic
Reading

U samoj završnici utakmice Lige prvaka između Feyenoorda i Celtica ozlijedio se Luka Ivanušec. Stradao mu je gležanj te je izvan terena bio više od mjesec dana. Sad iz Nizozemske napokon stižu dobre vijesti

Feyenoord danas od 18.45 sati na svom De Kuipu igra utakmicu 3. kola Lige prvaka protiv Lazija, a trener aktualnog nizozemskog prvaka Arne Slot objavio je sjajne vijesti koje su zasigurno razveselile hrvatskog izbornika Zlatka Dalića.

Naime, Luka Ivanušec se napokon vraća na teren! Podsjetimo, ozlijedio se još 19. rujna na utakmici s Celticom, u posljednjim trenucima susreta stradali su mu ligamenti gležnja.

Više od mjesec dana trajao je oporavak, a sad bi Ivanušec napokon trebao zaigrati!

'Ivanušec se vratio treninzima, što znači da postoji šansa da konkurira za nastup', objavio je trener Feyenoorda Slot uoči utakmice protiv Lazija te upozorio:

'No, vjerojatnost da će igrati od prve minute ne postoji.'

Kako god bilo, sjajna je vijest da se Ivanušec oporavio, a imat će dovoljno vremena da uhvati formu i spremi se za posljednje dvije utakmice kvalifikacija za EURO 2024. koje Hrvatska igra prvo igra u gostima kod Latvije 18. studenog te potom na Maksimiru s Armenijom 21. studenog.