psk_2

što će odlučiti?

Dominik Livaković je primio tri gola, a sad je za njega stigla ponuda od devet milijuna eura

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 17.06.2024 07:41
  • Objavljeno 17.06.2024 u 06:01
Bionic
Reading

U trenucima kad bi se golman 'vatrenih' Dominik Livaković trebao koncentrirati na izazove koji ga čekaju na Euru u Njemačkoj turski i engleski mediji su se raspisali o njegovom odlasku iz Fenerbahčea

Dominik Livaković se, kao ni ostatak naših 'vatrenih', nije proslavio na otvaranju Eura u Njemačkoj. Hrvatska je doživjela debakl i težak 3:0 poraz od Španjolske, no to, kako se sada čini, neće nimalo utjecati na klubove koji su zainteresirani za našeg golmana.

Pojedini turski i engleski mediji tvrde kako je Livaković nakon samo jedne sezone na izlaznim vratima te da će ovog ljeta gotovo sigurno napustiti Fenerbahče. U Istanbulu ga navodno ne može zadržati ni činjenica da je momčad Fenera preuzeo karizmatični Jose Mourinho...

Turski mediji otkrivaju kako se za Livakovića, koji je protiv Španjolske na otvaranju Eura primio tri laka 'komada', zanimaju dva bogata kluba s Otoka. Prvi je novi prvoligaš Ipswich Town, no malo je vjerojatno da bi Livi zbog te ponude napustio Istanbul i Fener kojeg čekaju kvalifikacije za Ligu prvaka.

No, ona druga je ipak puno ozbiljnija i konkretnija jer se radi o škotskom prvaku i istinskom velikanu Celticu!

Britanski Daily Record je objavio vijest kako je Celtic Fenerbahčeu za Livakovića već ponudio devet milijuna eura za odštetu te se nada da će ta svota biti dovoljna 'smekša' Fenerove čelnike.

  • +23
Euro 2024, 1. kolo: Španjolska - Hrvatska Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH

Škotski prvak je u potrazi za novim golmanom nakon što je na kraju ove sezone legendarni Joe Hart (37) otišao u mirovinu, a u Glasgowu Livakovića vide kao idealno i dugoročno rješenje na golu Celtica.

Podsjetimo, Livi je prošlog ljeta iz zagrebačkog Dinama stigao u Fenerbahče za oko šest i pol milijuna eura, ove je sezone branio na 40 utakmica, a na 15 nije primio gol. Kako god bilo, turski bi velikan njegovom prodajom mogao lijepo zaraditi, pitanje je samo kakve su ambicije čelnika Fenerbahčea i samog Dominika Livakovića.

Realno, u ovom trenutku golmanu 'vatrenih' bi na pameti trebale ipak biti utakmice protiv Albanije i Italije, a o transferu neka razmišlja kad za to dođe vrijeme. Nakon Eura...

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal