turska liga

Dominik Livaković branio u važnoj pobjedi Fenera, a već u subotu je veliki derbi

04.12.2023 u 21:05

Bionic
Reading

Golman hrvatske nogometne reprezentacije Dominik Livaković branio je čitav susret za Fenerbahče 4:1 (2:0) domaćoj pobjedi protiv Sivasspora u susretu 14. kola turskog prvenstva

Domaći su do vodstva 2:0 u prvom poluvremenu stigli golovima Szymanskog (17) i Kahvecija (42), Manaj (51) je početkom nastavka smanjio na 2:1, ali Okumus (68-ag) autogolom i Džeko (75) su potom odveli susret u mirne vode.

Dominik Livaković je branio cijeli susret za Fenerbahče.

Bila je ovo vrlo važna pobjeda za Fener. Prije svega su isprali 'gorak okus' debakla u Konferencijskoj ligi nakon što su u četvrtak u gostima kod Nordsjaellanda izgubili čak 6:1.

Navijači su danas podržali svoju momčad koja se s nova tri boda vratila na sam vrh prvenstvene ljestvice. Fener ima 37 bodova kao i Galatasaray, ali ima i bolju gol-razliku. Sivasspor je 13. s 15 osvojenih bodova.

Uz sve to, Fenerbahče već u subotu (9. prosinca, 17 sati) čeka veliki derbi s trećim Bešiktašem u gostima. To će biti 'vatrena' i po tradiciji žestoka utakmica jer Fener u gostima kod Bešiktaša u prvenstvu nije slavio od studenog 2014. godine.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Standings provided by Sofascore