DRAMA U BEOGRADU

Domagoj Vida na meti Grobara, a na tribinama se događala i borba za život koja još nije završena

24.08.2018 u 08:25

Bionic
Reading

U prvoj utakmici play-offa Europske lige između Partizana i Bešiktaša (1:1) svih 90 minuta u gostujućem dresu odradio je Domagoj Vida te je imao očekivano vruć doček

U Beogradu nije bilo pobjednika, a odluka će pasti u uzvratu za tjedan dana u Istanbulu. Za domaćina je zabio Ricardo u 14., a samo minutu kasnije izjednačio je Arslan.

Hrvatski reprezentativac u redovima turske momčadi odradio je na visokoj razini cijelu utakmicu, a tijekom susreta, kada je bio u posjedu lopte, s tribina je čašćen zvižducima i ružnim povicima, ponajviše od Grobara. No nije mu to ni najmanje smetalo.

'Imam dovoljno godina i iskustva tako pa me to nije puno diralo. Bila je lijepa atmosfera, nije bilo nekakvih incidenta, nije ni za mene bilo nekakvih uzvika i povika. Čestitam navijačima i Partizanu. Vidimo se za tjedan dana', rekao je korektno hrvatski stoper na tu temu.

Partizan-Bešiktaš, play-off Europske lige, 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Predrag Milosavljevic/XINHUA/PIXSELL

Nešto o utakmici.

'Za rezultat 1:1 mislim da je najrealniji. Domaćin je dosta rano zabio pogodak, a mi smo se brzo vratili. Mi smo zadovoljniji jer smo postigli pogodak u gostima i idemo u uzvrat s remijem. Imamo jasan cilj - pobjeda u drugoj utakmici i plasman u Europsku ligu', kazao je Vida te pohvalio momčad Partizana.

Partizan - Bešiktaš 1:1 Izvor: Društvene mreže

Spomenimo kako je za vrijeme utakmice pozlilo jednom domaćem navijaču, odvijala se prava drama, a pomoć mu je pružena na licu mjesta. Borbu za život nastavio je u bolnici.