velika šteta

Rijeka sada tek može žaliti zbog neslavnog europskog brodoloma

23.08.2018 u 20:55

Bionic
Reading

Nogometaši Sarpsborga ovog četvrtka s 3:1 su svladali Maccabi Tel Aviv, a Rijeci ostaje žal zbog neočekivanog ispadanja protiv Norvežana, jer put do grupne faze Europkse lige bio je otvoren...

Podsjetimo, Kekova družina prošle sezone uspješno je nastupala u Europi, a grupnu fazu Europske lige završila je impresivnom pobjedom protiv velikog Milana na Rujevici.

  • +3
Europska liga, 3. pretkolo: Rijeka - Sarpsborg Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Činilo se da se Riječanima smiješi još jedna odlična europska sezona, kad im je ždrijeb donio malo poznati Sarpsborg u trećem pretkolu te pobjednika dvoboja armenskog Pjunika i Maccabija Tel Aviv u završnoj rundi kvalifikacija za Europsku ligu.

Rijeka je u Norveškoj odigrala 1:1, u dvoboju u kojem je imala još barem tri čiste prilike postići pogodak, a onda je iznenađujuće posrnula kod kuće i primila gol Mortensena u 83. minuti koji je protivnika odveo dalje.

Ovog četvrtka Sarpsborg je s ugodnih 3:1 svladao Maccabi, zahvaljujući golovima Heintza, Lund Nielsena i Mortensena. Domaći su zabili dva, gosti jedan gol iz penala.

Izvor: Pixsell / Autor: Youtube

Rijeci pak ostaje žal, jer ima bez sumnje bolji igrački kadar od momčadi koje su joj stajale na putu do europske jeseni, no nogomet je sport u kojem favoriti uvijek ne pobjeđuju...