Primjer mlađima

Domagoj Duvnjak posebna je vrsta sportaša, a nakon pobjede Hrvatske kratko je rekao što je bio ključ i što ih čeka

13.10.2022 u 09:03

Bionic
Reading

Nakon što je hrvatska muška seniorska reprezentacija lako izborenom pobjedom započela kvalifikacijski ciklus za Europsko prvenstvo 2024. godine zanimljivo je bilo čuti najveću zvijezdu momčadi Domagoja Duvnjaka koji uvijek s velikim guštom igra za svoju državu

U Areni Varaždin hrvatski rukometaši nadigrali su Grčku 33:25 (18:13) te su tako ostvarili zavrtan cilj.

Izabranici Hrvoja Horvata sada se okreću sljedećem protivniku, a to je Belgija protiv koje igraju u nedjelju, 16. listopada u Hasseltu (13:45).

'Hvala divnoj publici koja je došla u velikom broju. Ovdje se stvarno osjećamo kao doma i mislim da su vidjeli lijepu utakmicu. Imali smo malo problema na početku, došli su Grci na 13:13. Tu smo podigli naš nivo igre u obrani i na kraju poveli s pet razlike do kraja poluvremena. Mislim da je tu bio ključ naše pobjede', kazao je 34-godišnji igrač njemačkog Kiela Domagoj Duvnjak dodavši:

'U nedjelju igramo s Belgijom, još jedna nepoznanica. Definitivno smo favoriti, ali to ćemo trebati pokazati na terenu', dodao je Duvnjak koji može poslužiti kao primjer svim sportašima kada se vidi s kakvim zadovoljstvom dolazi na svake pripreme Hrvatske.

Nekoliko riječi kazao je i Riječanin Filip Glavaš, igrač koji igra na poziciji lijevog krila i koji se igrački izgradio u Sloveniji.

'Ovo je plod naše timske igre te naše pripreme za utakmicu. Očekivali smo da će biti agresivni i da će se boriti do kraja. Uspjeli smo prelomiti utakmicu u drugom poluvremenu i odraditi prvi dio kvalifikacija. Još nas čeka Belgija', kratko je rekao Glavaš.

  • +10
Hrvatska - Grčka, kvalifikacije za Euro 2024. Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak