uspješan zahvat

Domagoj Duvnjak nakon operacije: Vratit ću se još bolji i još jači!

18.04.2017 u 13:59

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije i njemačkog Kiela Domagoj Duvnjak (28) u utorak ujutro uspješno je operirao lijevo koljeno. Pred jednim od najboljih svjetskih rukometaša sada je oporavak za koji liječnici očekuju da će trajati između šest i devet mjeseci. Svi se nadaju kako će Dule biti spreman za EP koji se igra u Hrvatskoj početkom sljedeće godine

'Operacija je dobro prošla', kazao je dr. Frank Pries kojemu je za rekonstrukciju lijevog koljena Domagoja Duvnjaka trebalo nešto više od pola sata.

Kapetan hrvatske reprezentacije i njemačkog Kiela već je neko vrijeme trpio nesnosne bolove, a posljednjih je mjeseci igrao samo odabrane utakmice kako mu se stanje ne bi još i više pogoršalo. U klubu su željeli odgoditi operaciju do kraja sezone, no prošlog se tjedna - nakon što je Duvnjak odveo Kiel od pobjede u Kupu - situacija s njegovim koljenom zakomplicirala te je operacija jednostavno bila neizbježna.

Najviše bi ovime trebala profitirati hrvatska reprezentacija jer bi se Duvnjak trebao oporaviti do početka Europskog prvenstva koje se početkom 2018. igra u Hrvatskoj.

Odmah nakon operacije iz bolničkog se kreveta javio i Domagoj Duvnjak.

OP ✔️👍🏻 🙏🏻 #comebackstronger #hvalasvimanapodrsci #dankefürdieunterstützung

Objavu dijeli Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88)

'Vratit ću se još bolji i još jači nego prije', napisao je na društvenim mrežama i poslao zahvalu:

'Hvala svima na podršci!'

Liječnici kod ovakvih operativnih zahvata očekuju da oporavak može trajati od šest do devet mjeseci, a to daje razloga za optimizam, Domagoj Duvnjak trebao bi biti spreman za EP 2018. u Hrvatskoj!