ŠTO IM SE DOGODILO?

Domagoj Duvnjak i njegova momčad prepuna zvijezda teško 'nokautirani': Ovo je bila katastrofa, za to nema opravdanja

11.10.2020 u 08:40

Bionic
Reading

U rukometu nije vijest kada Kiel pobijedi, ali je kada ta momčad izgubi. Najskuplja momčad Bundeslige doživjela je katastrofu u domaćem prvenstvu kod Wetzlara, a to je razljutilo trenera 'zebri' Filipa Jichu

U trećem kolu Bundeslige Wetzlar je pred 800 gledatelja deklasirao Kiel 31:22 (18:11). Aktualni prvak niti jednom nije poveo u utakmici, zapravo jedini pozitivan rezultat bilo mu je početnih 0:0 koje je na semaforu svjetlilo tri minute, a onda je krenula rapsodija domaćih rukometaša.

Najbolji u redovima domaćina bili su Holst sa osam pogodaka i Klimpke sa 17 obrana dok je kod Kiela najefikasniji bio Ekberg sa pet golova, a kapetan Duvnjak dodao je tri.

'Ovo je bila katastrofa. Neću prihvatiti opravdanje u tome da imamo troje ozlijeđenih vrhunskih igrača (među njima i Sagosen (op.a.). U Kielu se jednostavno ne možemo tako predstavljati. Intenzitet na treningu bio je jači nego na utakmici', ljutit je bio trener gostiju Filip Jicha.

'Teško smo dobivali duele i jedva smo dolazili do golova. Ako smo i uspjeli nešto napraviti da šutnemo, tamo je bio njihov vratar. Ono što mi se nikako nije svidjelo, izgubili smo glavu. Nećemo imati lijep tjedan', dodao je.