talijani nagađaju

Dolazi li napokon kraj frustracijama Marcela Brozovića?

22.09.2017 u 15:06

Bionic
Reading

Nakon što ga je Luciano Spalletti ostavio na klupi i u dvoboju protiv Bologne u utorak, talijanski mediji vjeruju da bi napokon Marcelo Brozović mogao započeti utakmicu u udarnoj momčadi u nedjelju protiv Genoe...

Hrvatski 24-godišnji veznjak bio je cijenjen od strane bivšeg trenera Intera Stefana Piolija, no zasad nije uspio impresionirati Luciana Spallettija koji ga je u prvih pet kola Serije A držao u drugom planu, za razliku od sunarodnjaka Ivana Perišića.

  • +5
Marcelo Brozović Izvor: Profimedia / Autor: Nicolo Campo/Pacific Press/Alamy Live News

Brozović je odigrao tek stotinjak minuta dosad u talijanskom prvenstvu i nije dobio pravu priliku pokazati što zna, no talijanski mediji vjeruju da bi se to napokon moglo promijeniti.

Naime, Inter je nakon četiri pobjede u nizu u utorak protiv Bologne tek remizirao, a neki igrači nisu zadovoljili, među njima i Joao Mario. Baš zbog toga Talijani prognozoraju kako će Spalletti gurnuti Brozovića u prvu momčad u nedjelju protiv Genoe, tek drugi put ove sezone.

Marcelo bi trebao protiv momčadi koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić dobiti pravu šansu nakon više od mjesec dana i susreta s Fiorentinom potkraj kolovoza. No, Spalletti još mora potvrditi ta nagađanja, jer vjerovalo se i protiv Bologne da će mu dati veću minutažu od sedam posljednjih minuta koliko mu je dao...