želi ga bordeaux

Dolazi kraj Milanu Badelju u Laziju nakon samo jedne sezone?

26.07.2019 u 17:18

Bionic
Reading

Talijanska Gazzetta dello Sport tvrdi da je hrvatski reprezentativac Milan Badelj na izlaznim vratima u Laziju nakon prilično skromne prve sezone u redovima rimskog kluba...

Naš 30-godišnji defanzivni veznjak prošlog ljeta zamijenio je dres Fiorentine s onim od Lazija, ali nije uspio pronaći sličnu minutažu u rimskom klubu.

  • +3
Milan Badelj Izvor: Profimedia / Autor: Matteo Ciambelli / Sipa

Samo u 14 utakmica Serije A igrao je od prve minute i postigao je pritom jedan pogodak, a dnevnik Gazzetta dello Sport tvrdi kako bi to moglo biti sve od njega u redovima nebesko plavih.

Naime, na njegovoj poziciji Lazio je prošle sezone bio dobro pokriven s iskusnim Lucasom Leivom te njegov odlazak ne bi bio problem za trenera Simonea Inzaghija.

Vjeruje se da je za Badelja zainteresiran francuski Bordeaux kojeg se neko vrijeme dovodilo u vezu s kupovinom još jednog Hrvata, Nikole Kalinića koji se također nije naigrao u Atleticu.

Za Badelja bi odlazak iz Lazija možda i bio dobra vijest, jer je prošle sezone zbog smanjene klupske minutaže pao u drugi plan i u hrvatskoj reprezentaciji za koju je svoj posljednji gol zabio na SP-u u Rusiji, u dvoboju protiv Islanda...