SHOW U KRALJEVU

Đoković otkrio ludi plan: Ako osvojimo Davis cup...

07.03.2015 u 18:18

Bionic
Reading

Srpska reprezentacija predvođena Novakom Đokovićem svladala je Hrvatsku u prvom kolu svjetske skupine Davis cupa, te pogled usmjerila prema samom finalu

Đoković si je zbog domaćinstva zaželio ogled Srba i Brazilaca (moraju svladati Argentinu...) u četvrtfinalu, a novinari su već usmjerili pogled prema novom željenom finalu. Izbornik Obradović nije želio ništa otkrivati:

'Pitajte Viktora. On će opet smisliti neki space shuttle,' kaže trener o svom igraču Troickom koji je prilikom prvog osvajanja inicirao kolektivno šišanje 'na nulu'. No, Đoković je bio raspoloženiji od izbornika:

'Dalek je put do tog velikog cilja, ali nešto se za proslavu spominjao padobran,' najavio je prvi tenisač svijeta skok iz visina ukoliko sezonu momčadski završe trijumfalno.

Troicki se nije pojavio iako je obećao javno pjevati ako nakon subote izbore prolaz u drugi kru, a Đoković se osvrnuo i na, za njih, dva idealna dana u Kraljevu.


'Ovdje svi dolazimo s velikom strašću. Atmosfera je obiteljska i ova divna publika se savršeno uklopila u tu priču. Čitam što govore Hrvati i jako sam ponosan što se i oni ovdje osjećaju vrlo ugodno. Ukupan dojam je idealan i želimo se ovdje jednom vratiti,' poručuje Novak koji se osvrnuo i na ozljedu prsta tijekom meča parova.

'Još je prerano za prognoze, ali evidentno je da ništa nije slomljeno. Očekujem da će sve biti u redu do američke turneje... Morala je krv poteći koliko sam klizao po terenu,' nasmijao je novinare daleko najpopularniji Srbin.

Prvi srpski trofej upamćen je kao ćelav, idući bi mogao biti - visinski