U OBRANU IVANIŠEVIĆA

Đoković nije mogao prešutjeti nepravdu, ove riječi će odjeknuti svjetskim tenisom

14.12.2023 u 19:06

Bionic
Reading

Australac Darren Cahill i Talijan Simone Vagnozzi osvojili su nagradu 'Trener godine' kao stručnjaci koji su talijanskog 22-godišnjeg tenisača Jannika Sinnera doveli do najboljih rezultata u karijeri tijekom ove sezone.

Osim pobjedničkog dvojca među kandidatima za nagradu su bili Goran Ivanišević kao trener Novaka Đokovića, prošlogodišnji dobitnik nagrade Španjolac Juan Carlos Ferrero (Carlos Alcaraz) te Amerikanci Craig Boynton (Hubert Hurkacz) i Bryan Shelton (Ben Shelton).

Vrlo brzo javio se i najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković, koji je vrlo ironično komentirao ovaj izbor, a iako je pisao Ivaniševiću, jasno je da je poruka upućena drugima.

'Gorane, čini se kako smo morali osvojiti sva četiri Grand Slama prošle sezone i tada bi te možda, i to samo možda, uzeli u obzir za najboljeg trenera godine. Završiti godinu na broju 1, osvojiti tri Grand slama, završni turnir ATP-a i pisati povijest ovog sporta izgleda nije bilo dovoljno moj dragi treneru', napisao je Đoković koji s Ivaniševićem surađuje posljednje četiri i pol godine, od lipnja 2019.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'