OZLJEDA JAČA OD ŽELJE

Đoković ipak otkazao nastup u Šangaju

07.10.2011 u 10:48

Bionic
Reading

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković odustao je zbog ozljede leđa i od nastupa na teniskom turniru iz Masters serije u Šangaju koji se igra od 9. do 16. listopada, objavili su u petak organizatori turnira

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković otkazao je nastup na ATP turniru iz Masters serije 1000 u Šangaju koji je na rasporedu od 9. do 16. listopada...

'Žao mi je što neću igrati u Šangaju, jednom od mojih omiljenih turnira, ali nisam se oporavio od ozljede. Bio sam na još jednoj kontroli ovog tjedna i rezultati nisu bili dobri, pa moram nastaviti s rehabilitacijom', objasnio je Đoković.

Srpski tenisač ozljedu leđa je zadobio na US Openu, posljednjem Grand Slam turniru sezone koji je ujedno i osvojio, a pogoršala se u polufinalu Davis Cupa u srazu protiv Argentine. Kasnije je otkazao nastup u Pekingu, a sada i Šangaju, turniru na kojem je igrao u polufinalu posljednje dvije godine.

'U Šangaju rade sjajan posao i to je jedan od najbolje organiziranih teniskih turnira na svijetu. Veselim se igranju u Šangaju i susretu s kineskim navijačima 2012. godine', dodao je svjetski broj 1 koji je ove sezone na nevjerojatnom omjeru od 64 pobjede u 67 odigranih mečeva.