nije problem lakat?

Đoković i dalje šuti, ali otkriveno je zašto ima zamotanu desnu ruku!

02.02.2018 u 10:58

Bionic
Reading

Prema informacijama švicarskog Blicka, Novak Đoković u tajnosti je operirao desnu šaku, nakon što su se pojavili problemi tijekom poraza u osmini finala Australian Open protiv Hyeon Chunga...

Srpski 30-godišnji tenisač propustio je zbog ozljede lakta pola prošle sezone, a onda je iz istog razloga odgodio i početak nove te se tek pojavio na Australian Openu, gdje je u osmini finala izgubio od mladog Hyeon Chunga.

  • +8
Novak Đoković, nekadašnji svjetski teniski broj jedan Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Vjerovalo se da je u tom meču ponovo lakat radio probleme bivšem prvom igraču svijeta, a kad se ovih dana pojavila fotografija iz Basela na kojoj Đoković pozira sa zamotanom desnom rukom, u Srbiji su se mnogi zapitali je li obavio u tajnosti novu operaciju lakta.

Švicarski Blick tvrdi da je Novak u Baselu operiran, ali da se nije radilo o laktu. Navodno je bila riječ o maloj kosti unutar desne šake koja se otkinula i stvarala mu probleme, a to je pokazao nedavni pregled u Pragu kojem je podvrgnut.

Zahvat je to koji Đokovića ne bi trebao na duže vremena izbaciti iz stroja pa ostaje enigma zašto on i njegov stručni stožer o tome šute i još uvijek se nisu oglasili u javnosti.