FIORENTINA U POLUFINALU

Dok se Dinamovi igrači pate na pripremama u Rovinju, on 'odmara' u Firenci

09.01.2024 u 22:46

Bionic
Reading

Dinamo je u lovu na igrače s kojima će lakše nadoknaditi 'minus' za Hajdukom. Arbera Hoxhu predstavili su u utorak, a Modri se nadaju da će im se priključiti i Josip Brekalo

Već se nekoliko dana piše i govori o uzajamnim 'simpatijama' Josipa Brekala i Dinama, ali pitanje je hoće li se i kada ta ljubav 'rasplamsati'.

Kako je za Sportske novosti izjavio Brekalov menadžer, Andy Bara, pitanje je trenutka kada će se posao završiti.

'Pregovori su u završnoj fazi. Josip ima veliku želju da stigne u Dinamo, da bude na oku izborniku Zlatku Daliću kako bi se uspio nametnuti za Europsko prvenstvo. Spreman je financijski izgubiti, samo da odjene plavi dres. Dinamo je blizu dogovora s Fiorentinom, držim da bi talijanski klub mogao pristati. Optimist sam kad se radi o dolasku Brekala u Dinamo'.

Naravno, talijanski klub ima sve u svojim rukama, jer Brekala ugovor s Violama veže do 2026. godine. A u Firenci, prema najnovijim vijestima, imaju problema s krilnim igračima.

I da Modrima i neće biti baš tako jednostavno odraditi posao, potvrđuje činjenica što je Brekalo bio u zapisniku utakmice kup ogleda protiv Bologne.

Brekalo je cijelu utakmicu ostao na klupi. Golova nije bilo ni nakon 120 minuta, te se o polufinalistu odlučivalo u raspucavanju s bijele točke. Tu su domaćini bili uspješniji, zabili su svih pet golova, dok je za goste promašio Posch.

Nikola Moro ušao je u igru za Bolognu u 87. minuti.