prvo pojačanje stiže iz grčke

Dok se čeka povratak Ademija, Dinamo dovodi švedskog reprezentativca?

25.05.2017 u 09:11

Bionic
Reading

Nakon gubitka naslova Dinamo se okreće sljedećoj sezoni. Naravno, prvo treba posložiti igrački kadar, a kao jedno od novih lica spominje se ime švedskog reprezentativca Jakoba Johanssona

Rijeka je nakon 11 sezona dominacije uspjela 'modrima' oduzeti naslov prvaka. I zato se u Maksimiru priprema momčad koja bi najvredniji trofej vratila već sljedeće sezone.

No Petev i Dinamo morat će za taj cilj presložiti kadar. Jer dobar dio njih napustit će 'modru' svlačionicu.

Među prvima koje se spominje u rubrici dolazaka defanzivni je veznjak grčkog AEK-a, 26-godišnji švedski reprezentativac Jakob Johansson.

S obzirom na to da Johanssonu ugovor s AEK-om vrijedi još jednu sezonu, jasno je da će Dinamo morati platiti odštetu, a prema Ateni iz tog je razloga navodno krenuo i Marijan Vlak. Grci tvrde da klub iz Atene zasad traži dva milijuna eura.

Doduše, Dinamo na toj poziciji ima odličnog igrača, a riječ je o Arijanu Ademiju. No njemu nakon smanjenja kazne s četiri na dvije godine suspenzija istječe tek u listopadu, što znači da se na njega u ozbiljnijim planovima može računati tek od zimskog prijelaznog roka.