MINUS OD DVA GOLA

Dobud: U Gružu možemo izbaciti Partizan

09.04.2009 u 09:50

Bionic
Reading

Partizan je u Beogradu svladao dubrovački Jug rezultatom 11:9 i stekao određenu prednost za plasman na završni turnir vaterpolske Eurolige. Ipak, Dubrovčani su na svom Gružu doslovce nepobjedivi i sjajan uzvrat uopće nije upitan

Jugaši su sve do sredine druge četvrtine imali sjajnu poziciju, vodili su sa 5:3. No tada upadaju u rupu i Partizan pod dirigentskom palicom sjajnog Vujasinovića veže pet golova i okreće susret na stranu domaćina. Jug se na vrijeme vratio u susret i na krilima briljantnog Sukna osigurao aktivan rezultat prije Gruža.

Kraj susreta i tendenciozan naslov


'Loše smo ušli u susret. Dozvolili smo Jugu da povede i to nam se ne smije ponoviti. U Dubrovniku oni takve situacije ne opraštaju. Zadovoljan sam pobjedom, ali imamo puno stvari za popravljati, prvenstveno obranu s igračem manje', rekao je najbolji strijelac susreta s pet golova, Partizanov centar Duško Pijetlović.

'U početku utakmice smo bili bolji, a na kraju morali stizati. U Dubrovniku očekujem bolju igru, bez toga će biti vrlo teško. Nadam se punim tribinama, Partizan je vrlo atraktivan protivnik', zaželio je trener Jugaša Elvis Fatović, a centar Dubrovčana Nikša Dobud bio je otvoren:

'Rezultat je relativno dobar, nisam nezadovoljan. Da smo manje griješili bilo bi i bolje, ali i ovako imamo situaciju koju u Dubrovniku možemo pretvoriti u plasman na Final four.'

Uzvrat na Gružu igra se 22. travnja.