PREKINUO GLASINE

Direktor Barcelone rekao istinu o mogućem transferu Darija Srne

11.01.2017 u 12:22

Bionic
Reading

Već tjednima mediji pišu o mogućem dolasku bivšeg hrvatskog kapetana Darija Srne u Barcelonu pa se na tu temu oglasio i izvršni direktor kluba Oscar Grau

Tako je Oscar Grau, izvršni direktor nogometnog kluba Barcelona, demantirao nagađanja o dolasku bivšeg hrvatskog kapetana Darija Srne u taj klub istaknuvši kako vjeruju svom desnom beku Aleixu Vidalu.

'Ne ode li netko iz kluba, neće biti niti dolazaka. Mi računamo na Vidala, zato smo ga i doveli. Čudi mala minutaža koju je imao dosad, no računi se rade na kraju sezone', izjavio je Grau u srijedu u ujutro u Barceloni prilikom druženja s novinarima, a prenose novine AS. Dakle, rekao je pravu istinu o mogućem transferu u kojem Srnu uopće nije spomenuo…

Identična informacija mogla se čuti i od ljudi bliskih menadžerima koji rade s Barcelonom koji su nam potvrdili 'kako do sastanka Srne i Barcelone nije ni došlo.'

Podsjetimo kako je pričuvni desni bek Barcelone Aleix Vidal odigrao ove sezone pet utakmice i dva puta asistirao za pogodak.

Španjolski mediji su nagađali kako bi 27-godišnji igrač mogao otići ovaj mjesec zbog male minutaže iako je on izjavio da želi ostati u Barceloni.

Darijo Srna, 34-godišnji desni bek ukrajinskog Šahtara, ima ugovor do ljeta ove godine.

Mediji su danima špekulirali kako bi upravo on mogao doći umjesto Vidala i ostati do kraja sezone dok klub ne nađe dugotrajno rješenje, ali sudeći po novim informacijama od tog posla ipak neće biti ništa.

No, također je već poznato kako je dnevnik El Mundo Deportivo pisao o tome kako se poziva na izvor blizak našem bivšem reprezentativcu i tvrdi da Darijo, koji je trenutačno s obitelji na odmoru, sve više sumnja u ispravnost odluke prelaska u Barcelonu, nakon što je punih 14 godina član kluba iz Donjecka.