PROGNOZA KLADIONICA

Dinamu se ne piše dobro protiv Lyona

07.12.2011 u 10:52

Bionic
Reading

Dinamo danas (20.45 sati) protiv Lyona završava svoj put u Ligi prvaka. U večerašnjem ogledu 'modri' imaju cilj osvajanja prvog boda u najelitnijem europskom klupskom natjecanju. Ali ako ćemo se ravnati prema prognozama kladionicama, Jurčićevi nogometaši će teško do boda

U najavi večerašnjeg sraza s Lyonom trener Dinama Krunoslav Jurčić naglasio je da bi bod protiv francuskog predstavnika bio nagrada za momčad. No osim nagrade u vidu boda, Dinamo ne želi završiti svoju europsku avanturu bez boda na svom kontu. S druge strane, Lyon je u Zagreb došao s imperativom visoke pobjede jer samo u tom slučaju i porazom Ajaxa može se plasirati u drugi krug.

Kladionice redom kao favorita u zagrebačkom ogledu proglašavaju Lyon. Na pobjedu francuske momčadi koeficijent je 2,00. Dinamove šanse da otkine bod kladionice su procijenile od 3,50 do 3,60, a baš nisu previše uvjerene u pobjedu 'modrih' trupa. Stanleybet je stavio koeficijent 4,40 na pobjedu Dinama, Germania i PSK 4,50, dok su Hrvatska lutrija i Supersport stavili koeficijent 4,50.

Znači, ako ćemo se ravnati po kladionicama, pobjeda Lyona je izvjesna, a sve drugo bilo bi manje ili veće iznenađenje.