BRAVO!

Dinamovi juniori osvojili turnir u UAE-u

13.04.2013 u 21:59

Bionic
Reading

Juniori Dinama osvojili su jaki međunarodni turnir 'International Football Youth Championship' koji se od 5. do 15. travnja održavao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima!

'Modri' mladići u finalu su dobili domaćina Al Ain, a zatim su boljim izvođenjem jedanaesteraca s ukupnih 6:4 osvojili turnir!

Nakon regularnog vremena rezultat je bio 2:2, a strijelci za Dinamo bili su Nuriši i Alvir koji je zabio prekrasne škarice. Nakon sjajnih 90 minuta utakmice te izuzetno napete završnice, o pobjedniku su odlučivali udarci s bijele točke.

Kod izvođenja jedanaesteraca ponovno se istaknuo Dinamov vratar Marko Mikulić koji je zaustavio dva udarca domaćih igrača i tako donio veliko slavlje! S bijele su točke za Dinamo bili precizni Prenga, Biljan, Murić i Mikulić. Marko Alvir proglašen je najboljim igračem te najboljim strijelcem.

Dinamo je turnir otvorio pobjedom 2:1 protiv Benfice, a zatim je uslijedio nesretni poraz 0:1 od jakog Celtica, u polufinalu su juniori Dinama izbacili milanski Inter, da bi na kraju u finalu pao Al Ain.

Velike čestitke cijelom stručnom stožeru na čelu s trenerom Igorom Cvitanovićem te kompletnoj momčadi!