TO JE SMIJEŠNO

Dinamove zvijezde pronašle 'krivce' za novi debakl

04.10.2013 u 08:57

  • +9

Europska liga, 2. kolo: Ludogorec - Dinamo

Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajač

Bionic
Reading

Nakon nove lekcije u Europskoj ligi (Ludogorec 3:0) bilo je razumljivo razočaranje u Dinamovoj svlačionici. Prezimljavanje u UEFA natjecanju nije realnost

'U 'modroj' svlačionici teško su se nalazile riječi za novi debakl.

'Ne znam što bih rekao nakon utakmice. Ludogorec nije bio bolji na terenu, a mi smo na kraju izgubili 3:0. Imali smo par odličnih prilika tijekom utakmice, promašili smo i primili jednostavno nevjerojatne golove. Naravno da smo tužni, nismo uopće željeli niti mislili da će tako završiti, ali moramo biti svjesni da su pred nama još četiri bitne europske utakmice,' izjavio je Josip Pivarić.


'Što da kažem... žao mi je zbog utakmice, svima nam je žao i tužni smo. Mislim da nismo bili tako loši na terenu kako sada ispada zbog rezultata jer stvarno smo imali nekoliko dobrih prilika. Nažalost, nije išlo, oni su našli način kako da kazne naše greške i za to smo sami krivi. Ne želim da zvuči otrcano, ali ovo je druga utakmica grupne faze i imamo još prilika za sve popraviti. Moramo učiti iz ovakvih utakmica i znati naučeno primijeniti ubuduće,' dodao je Arijan Ademi.

'Zasluženo smo poraženi. Gubio sam utakmice u svojoj karijeri, ali nikada na ovako smiješan način. Napravili smo toliko pogrešaka koje si jedna ozbiljna ekipa ne smije dopustiti. Od njihova tri gola, dva smi im poklonili. Evidentno je da imamo veliki problem jer smo izgubili vjeru u sebe i vlastite mogućnosti', poručio je Šimunić.

Ludogorec - Dinamo 3:0, sažetak