SVI SU ZAKAZALI

Dinamove zvijezde brutalno spuštene na zemlju, a jedna od njih iskreno priznaje: Bio je ovo šamar koji nam je trebao!

18.08.2021 u 08:20

Bionic
Reading

U prvoj utakmici play-offa Lige prvaka, u Tiraspolu je Dinamo izgubio od Sheriffa 3:0, a svoje mišljenje o katastrofi u Moldaviji dao je ofenzivni veznjak Luka Ivanušec

Čvrstom, agresivnom i napadačkom igrom nogometaši Sheriffa uvjerljivo su svladali Dinamo. Ostao je još uzvrat u Zagrebu, a ukupni pobjednik iz ova dva ogleda plasirat će se u elitno europsko klupsko natjecanje dok će poraženi nastaviti sezonu u skupini Europa lige.

'Ta borba i ta želja nije bilo na pravoj razini, to nije utakmica za Ligu prvaka. Oni su htjeli više od nas, svaki pojedinac je zakazao za 50 posto. Ne možeš pobijediti ako svaki igrač ne ide iznad 100 posto ', jasan je je bio Luka Ivanušec.

  • +43
Sheriff - Dinamo, play-off Lige prvaka, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Domaći sastav u potpunosti je nadigrao hrvatskog prvaka te zasluženo stekao veliku prednost pred uzvrat koji je 25. kolovoza (srijeda). Dvostruki strijelac za Sheriff bio je Traore (45, 80), a jedan gol je dodao Kolovos (54).

'Od prve minute nismo ulazili u duel. Gubili smo druge lopte. Morat ćemo napraviti ozbiljan razgovor. Moramo ponovno postati ekipa, izvući se. Ovo je bio šamar koji nam je trebao. Moramo izvući pouku, vratiti se onome što smo bili. Bili smo ekipa, svi su igrali za sve, a to je ono što nam je falilo.'

Sheriff - Dinamo 1:0 (Traore, 45) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal
Sheriff - Dinamo 2:0 (Kolovos, 54) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal
Sheriff - Dinamo 3:0 (Traore, 80) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal