Zove La Liga

Dinamov Totti pred velikom odlukom; Ademi odbio superbogatu ponudu Ferencvaroša, no sada je po njega došao španjolski prvoligaš

03.10.2020 u 17:20

Bionic
Reading

Španjolski prvoligaš Huesca želi dovesti Dinamovog kapetana Arijana Ademija, no on nije još siguran da želi otići

Arijan Ademi je jedna od najvažnijih karika Dinama, a to je pokazao i u utakmici play-offa Europske lige protiv Flore iz Talinna u kojoj je zabio dva gola. Ne samo da je zabio dva gola i odveo Dinamo u Europsku ligu u kojoj će igrati s CSKA Moskvom, Feyenoordom i Wolfsbergom, već je za Dinamo, po tko zna koji put pretrpio batine, bio motor ekipe i pokretao suigrače.

Tijekom te utakmice je komentator na Arenasportu 1 Ivica Blažičko otkrio kako je Ademi odbio bogatu ponudu Ferencvaroša. Navodno je riječ o najvećem transferu u povijesti Mađarske, ali kapetan Dinama je to odbio jer nije mogao otići u klub koji je njegov voljeni klub izbacio iz Lige prvaka. Ferencvaroš je odbio, no pitanje je hoće li ostati na Maksimiru.

Ademi ima već 29 godina i sada je pravo vrijeme da napravi transfer u inozemstvo, a za njega je u klub stigla i ponuda iz španjolske Huesce. Problem bi mogle biti financije. Huesca je spremna za Ademija platiti dva, najviše tri milijuna eura, a Ademiju ne nude ni plaću koja bi bila toliko privlačna da se odluči odmah otići iz svojeg Dinama.

Ademi je već ranije rekao kako iz svojeg voljenog kluba u kojem je još od 2010. kada je stigao iz Šibenika, uz koju sezonu posudbe u Lokomotivi na početku, može otići samo u neku od liga Petice. To mu nudi Huesca i to je ono što je najprivlačnije. S druge strane, nakon 10 godina nije lako napustiti Dinamo pa domaći Totti itekako važe ponude.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.