Europska Liga

Dinamovci jasno dali do znanja što misle o skupini: 'Moglo je i puno gore, sa svima možemo igrati, a pitat će se nešto i nas'

02.10.2020 u 14:52

Bionic
Reading

Ždrijeb Europske lige smjestio je Dinamo u skupinu K s CSKA Moskvom, nizozemskim Feyenoordom i austrijskim Wolfsbergom. Svoje reakcije na skupinu dali su Arijan Ademi, Dominik Livaković i Petar Stojanović

Ždrijeb Europske lige smjestio je Dinamo u skupinu K s CSKA Moskvom u kojoj igra nekadašnja zvijezda Hajduka Nikola Vlašić, te nizozemskim Feyenoordom i austrijskim Wolfsbergom.

Sve utakmice UEFA Europske lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ždrijeb je mogao biti bolji za Dinamo, ali moglo je biti i puno gore, a toga je svjestan i golman 'modrih' Dominik Livaković.

'Istina, moglo je biti i bolje, ali i puno teže nego što je. Mislim da sa svakim od ovih protivnika možemo igrati. Baš nitko u našoj skupini nije izraziti favorit i tu vidim priliku za Dinamo', rekao je nakon ždrijeba Livaković.

Sličnog je razmišljanja i kapetan Dinama Arijan Ademi.

'Ždrijeb definitivno nije lagan. Riječ je o ozbiljnim i trofejnim momčadima iz Rusije i Nizozemske i austrijskom predstavniku koji će sigurno biti tvrd orah. Što se Dinama tiče, mi idemo korak po korak, a vjerujem da se i nas nešto pita u ovoj skupini', poručuje Ademi.

Slovenski reprezentativac Petar Stojanović ističe kako je optimist.

'Ždrijeb nije lagan, istina, ali teško da se moglo baš sve poklopiti da bude baš idealno za nas. Poštujemo sve protivnike, ali imamo i vjeru u sebe i svoju snagu. Ja sam optimist', zaključuje Stojanović.

?utm_source=facebook_sport&utm_medium=fanpage_sport&utm_campaign=facebookshare

Sve utakmice UEFA Europske lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.