BILA BI TO SENZACIJA

Dinamov mir uoči super važnog ogleda remeti čudna vijest; je li ovo zaista istina?

20.08.2019 u 16:24

Bionic
Reading

Sve dok ne završi ljetni prijelazni rok u medijima će se pojavljivati razne neprovjerene informacije, a jedna takva senzacionalna tiče se i zagrebačkog Dinama

Brazilski mediji izbacili su svoju ekskluzivu koja je povezana s hrvatskim prvakom. Naime, prema njihovim izvorima iskusni argentinski napadač Maxi Lopez (35) trebao bi doći u Dinamo, jer taj Argentinac želi opet igrati europsku Ligu prvaka.

Zvuči malo čudno, jer je Dinamo dosta jak u ofenzivnom dijelu i zaista mu nije potrebno dovoditi igrača kojem je karijera pri kraju i koji je bez kluba od svibnja kada je napustio Vasco de Gamu.

  • +8
Liga prvaka, 3. pretkolo: Ferencvaros - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Maxi Lopez je poznato ime u svijetu nogometa, igrao je u River Plati, Mallorci, Barceloni, FC Moskvi, Gremiju, Cataniji, Milanu, Sampdoriji, Chievu, Torinu, Udineseu, a zadnji klub mu je bila spomenuta Vasca de Gama.

Izvor: Screenshot / Autor: Vimeo

Ipak, nogometna javnost ga zna i zbog bivše supruge Wande Nare s kojom ima troje djece, a par se razišao zbog njene afere s nekadašnjim suigračem Maurom Icardijem koji trenutačno nosi dres Intera.