PITANJE PODRAŽAJA

Dinamov Argentinac hladno odbio Zvezdu: Neka ne dolaze...

23.06.2015 u 11:40

Bionic
Reading

Crvena zvezda je u velikoj potarzi za lijevim bekom, no došla im je nova odbijenica...

Nakon bankrota njegovog kluba Györa Luis Ibanez je slobodan pronaći novi angažman. Bivši Dinamov prvotimac ima slobodne papire jer suigračima i njemu klub više nije u stanju isplaćivati ugovorne obveze i među zainteresiranim klubovima se našla i beogradska Crvena zvezda.

Ipak, i prije nego što je priča dobila ozbiljnije konture Ibanezov agent i punac Denis Alegić otklonio je bilo kakvu mogućnost selidbe Luisa u Beograd.

'Nije nam došlo iznenada, i od ranije su postojali sgnali iz Zvezde da ga ele dovesti na Marakanu. Terzić je tijekom razgovora bio konretan, rekao je kako ga trener iznimno želi u sastavu, te kako vjeruje da bi odlično reagirali i navijači. Ali rekao sam mu da ne gubi vrijeme dolaskom na pregovore jer Luis ima 27 godina i vrijeme je za jači podražaj. Zvezdina ponuda činila se financijski korektnom, iako do konkretnih brojki nismo došli, ali on je sada spreman za jače klubove i Zvezdu smo odbili, kao i Slovan i Apollon, samo iz tog razloga,' prenosi Jutarnji list Alegićevu izjavu.

Ibanezova zadnja sezona u nekoliko karakterističnih akcija