veliki problemi

Leo Messi u tajnosti je otputovao u Madrid; sad je jasno da je njegova ozljeda puno ozbiljnija nego što se u početku mislilo...

05.11.2021 u 14:46

Bionic
Reading

Od dolaska u PSG Leo Messi se muči s ozljedama. Argentinac je za novi klub ove sezone odigrao samo osam utakmica u svim natjecanjima te zabio tri gola, sasjekle su ga ozljede, a posljednja je - barem se tako čini - ozbiljnija nego što se na prvi pogled činilo

Na Parku prinčeva vlada velika zabrinutost zbog zdravstvenog stanja Lea Messija (34). Argentinac konstantno ima problema s ozljedama, više je kod liječnika nego što je na terenu.

Iako su se u PSG-u nadali kako će Messi brzo zaliječiti ozljedu zadnje lože, čini se kako je taj problem puno ozbiljniji nego što se u početku mislilo.

Španjolski mediji otkrili su da je Leo Messi u tajnosti doputovao u Madrid gdje je u specijaliziranoj klinici obavio preglede. Uz problem sa zadnjom ložom, Messija muči i upala tetive koljena lijeve noge, a to je ozljeda zbog koje bi mogao pauzirati duže vrijeme.

Messi je u prestižnoj regenerativnoj klinici odradio preglede, a navodno se radi o rutinskoj konzultaciji s liječnicima i specijaliziranim biostimulacijskim tretmanima koji pospješuju oporavak.

Nije ovo prvi put da se Messi liječi u ovoj klinici, bio je tu i ljetos, prije nego što je potpisao za PSG. Dotična regenerativna klinika dobro je poznata igračima PSG-a, budući da se u njoj već dugo liječi i Neymar.

  • +10
PSG - Lille (Ligue 1) Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT

Španjolski mediji tvrde kako se Messi nakon odrađenih tretmana vratio u Pariz, no i dalje je pitanje kad će biti spreman. U subotu protiv Bordeauxa sigurno neće igrati, a potom je na rasporedu reprezentativna stanka.

Baš to dodatno brine sve u PSG-u jer klub mora pustiti Messija na okupljanje argentinske reprezentacije koju u kvalifikacijama za SP 2022. godine čekaju susreti protiv Urugvaja (13. studenog) te 17. studenog veliki okršaj protiv Brazila! Messi će i 's jednom nogom' igrati protiv Brazilaca, velike su šanse da obnovi ozljedu...

'Messi će otići u Argentinu, ali vidjet ćemo može li igrati. Sigurno neće igrati za nas u Bordeaux', potvrdio je trener PSG-a Mauricio Pochettino.