REAKCIJA STRIJELCA

Jedan od Dinamovih heroja nakon trijumfa protiv Bečana objasnio kakva je zaista atmosfera u svlačionici 'Modrih'

05.11.2021 u 06:30

Bionic
Reading

U susretu 4. kola H skupine Europske lige Dinamo je na stadionu Maksimir pred 7.800 gledatelja pobijedio Rapid sa 3:1 vrativši se na drugo mjesto ljestvice, a jedan od strijelaca za hrvatskog prvaka bio je Komnen Andrić

Podsjećamo, Rapid je poveo već u osmoj minuti golom Christopha Knasmullnera, no 'Modri'su do kraja poluvremena okrenuli rezultat golovima Brune Petkovića (13) i Komnena Andrića (34). Pobjedu Dinama potvrdio je Josip Šutalo (83).

'Ono u Beču je bio loš dan. Rekao sam da se moramo koncentrirati na nas, znamo koliko smo jaki kad smo pravi. Pokazalo se da je to točno', rekao je napadač Andrić.

Na ljestvici vodi West Ham s 10 bodova, Dinamo ima šest bodova, Genk četiri, a Rapid tri boda. U idućem kolu, 25. studenog sastaju se Dinamo - Genk, te Rapid - West Ham, a natjecanje u skupini završava 9. prosinca kada su na rasporedu susreti West Ham - Dinamo, te Genk - Rapid.

'Sretan sam zbog timske pobjede i siguran da je ovo početak lijepog niza. Želim nastaviti raditi kao i dosad, a da tim bude taj koji izbacuje pojedinca', dodao je Andrić.

  • +73
Dinamo - Rapid Beč, 4. kolo Europske lige, 2021/22 Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

I za kraj…

'Sretan sam zbog gola, ali pobjeda mi mnogo znači. Atmosfera u svlačionici je prelijepa', zaključio je Andrić i čestitao rođendan BBB-ima.

  • +11
Dinamo - Rapid, navijači na utakmici Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX