HT Prva liga

Dinamo u šarenom sastavu dočekuje Istru 1961, a trenera Damira Krznara jako zabrinjava jedan detalj u njegovoj ekipi

18.04.2021 u 15:26

Bionic
Reading

Dinamo od 19:05 dočekuje Istru 1961 u 29. kolu HT Prve lige, a susret možete gledati na Arenasport 3 (MAXtv) uz izravan tekstualni prijenos na tportalu

Dinamo od 19:05 dočekuje Istru 1961 (Arenasport 3, MAXtv) u 29. kolu Hrvatski Telekom Prve lige. Trener Dinama Damir Krznar će neke igrače morati i odmarati, a neki su i ozlijeđeni, a uz to treba i motivirati ekipu nakon ispadanja od Villarreala u četvrtfinalu Europske lige.

'Istra 1961 je dobila krila nakon impresivnog ulaska u finale Kupa. Dolaze goropadni, a mi moramo biti isti takvi. Kvaliteta je na našoj strani, ali moramo imati pristup, želju i volju kao i oni. Tek tada će naša kvaliteta doći do izražaja. Ova utakmica neće biti ništa lakša od one s Villarrealom. Nisu to floskule, to je tako', rekao je uoči utakmice Krznar.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Krznar u ovom susretu ne može računati na Luku Ivanušeca koji otpada zbog kartona, a i dalje će poštedu dobiti Mario Gavranović koji je tek počeo trenerati nakon ozljede. Poštedu bi mogli dobiti i Theophile, Petković, Ademi i Gvardiol koji su također imali zdravstvenih problema. Ipak, Krznara brine nešto drugo.

'Više me brine mentalna potrošnja. Brine me kako da igračima vratimo fokus. Fizički su se potrošili, ali glava je ta koja te natjera da ideš preko granica. To će sada biti presudno. Sigurno je da ćemo kombinirati i osvježiti momčad, ali svaki od 15-16 igrača koji će nastupiti mora ostaviti srce i dušu na trerenu', rekao je Krznar pa dodao:

'Pratili smo Istru. U zadnjih sedam utakmica je izuzetno stabilna i organizirana, posebno u obrani. Imaju lijevo brzog Gržana, a jako je zanimljiv i napadač Japanac koji dobro ulazi u dubinu, iza leđa. Oni mogu napraviti dosta problema. Moramo ih poštovati i kao momčad. Mi smo ti koje će se pitati kako će se utakmica razvijati. Istra će biti tvrdi orah, ali nadamo se da ćemo tu stepenicu uspješno proći', zaključio je trener Dinama.

Pogledajte još jednom najbolje golove 28. kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.