a sada ih čeka sheriff

Dinamovi navijači imali su razloga strahovati, jer još je jedan stoper otpao za utakmicu s Lokomotivom; sada se zna o kakvom se problemu radi

21.08.2021 u 23:30

Bionic
Reading

Puno problema sa sastavljanjem momčadi ima Dinamov trener Damir Krznar. Nedostaju mu ozlijeđeni Ademi, Perić, Štefulj, Lauritsen, Šutalo i Tolić, a onda se na zagrijavanju uoči utakmice protiv Lokomotive s terena povukao i Kevin Theophile Catherine

Pred Dinamom velika je utakmica, u kojoj love zaostatak za moldavskim Sheriffom od 3:0, a koja bi Modrima mogla otvoriti vrata Lige prvaka.

No, da Krznar ima na raspolaganju sve igrače iz kadra, sigurno bi mu bilo lakše maštati o velikom preokretu. Ipak, činjenice govore kako za tu utakmicu neće moći računati na ozlijeđene Ademija, Perića, Lauritsena, Štefulja, Šutala i Tolića.

I onda se uoči dvoboja s Lokomotivom dogodio novi šok. Kevin Theophile Catherine samo koju minuti prije početka utakmice, otišao je u svlačionicu.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +5
Dinamo - Lokomotiva (6. kolo HT Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Svi kojima su Modri pri srcu, primili su se za glavu, jer svjesni su da sada svaki igrač zlata vrijedi.

Strahovalo se o kakvoj je ozljedi riječ, ali pred kraj utakmice stigla je ipak malo ljepša informacija. A ona kaže kako je Francuz imao jaku migrenu, to jest glavobolju.

Prema tome, za očekivati je da će do srijede i utakmice sa Sheriffom ipak biti spreman.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel / Arenasport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel, Arenasport