UPORNI ĆE NA SUD

Dinamo: Prestanite, nismo namještali!

08.12.2011 u 12:36

Bionic
Reading

Lyon je u Maksimiru pregazio Dinamo sa 7:1, Real je u Amsterdamu slavio sa 3:0 i Francuzi su spektakularno prošli u osminu finala Lige prvaka nauštrb Ajaxa. Nizozemci su objavili sliku na kojoj Domagoj Vida namiguje strijelcu Gomisu i zaključili - namješteno! Iz Dinama se sa zgražanjem osvrću na takve konstrukcije

Tendenciozno je, sramotno i zlonamjerno proglašavati nedavnu utakmicu Lige prvaka Dinamo - Lyon na Maksimiru sumnjivom te tako omalovažavati uspjeh Dinamova protivnika Lyona samo zato što je osigurao gol-razliku koja mu je bila potrebna da prođe u sljedeću fazu Lige prvaka dok je istovremeno Lyonov izravni protivnik za prolaz u sljedeći krug natjecanja, Ajax, gubio na domaćem terenu.

Dinamo je u srijedu završio susret sramotnim rezultatom zbog kojega su u klubu već počela poduzimanja određenih sankcija te nikako ne može biti zadovoljan raspletom svoje jesenske epizode u Ligi prvaka. No Dinamo se isto tako, nakon što je poveo te prilikom izjednačenja borio za što bolji rezultat, a ovako bolan poraz sigurno je svima u klubu bilo teško očekivati.

Stoga, GNK Dinamo još jednom strogo osuđuje sve insinuacije u medijima, kako inozemnim tako i domaćim, o bilo kakvom pogodovanju rezultata. Jučer je na Maksimiru pobijedila daleko moćnija i brojčano superiornija momčad koja je bila itekako motivirana zbog velike mogućnosti prolaska u sljedeću fazu natjecanja, u čemu je naposljetku i uspjela.

Molimo sve predstavnike medija, kao i sportske djelatnike koji su se uključili u raspravu koja je prilično ponižavajuća za ugled našega kluba, nogometa i sporta općenito da prekinu s malicioznim primjedbama i otklone svaku kakvu sumnju u rezultat ostvaren na sportskom polju boljom igrom jedne momčadi.


Ako se insinuacije u medijima nastave, GNK Dinamo će poduzeti sve legalne mjere za zaštitu svojih prava.