več se pakira?

Dinamo ostaje bez reprezentativca koji je na Euru bio sjajan, ali u maksimirsku blagajnu stižu milijuni eura

11.08.2021 u 14:27

Bionic
Reading

Švicarski nogometni reprezentativac, 31-godišnji Mario Gavranović, pred odlaskom je iz Dinama, a klub u koji bi trebao otići jest turski Kayserispor

Mario Gavranović već prošle godine bio je 'prekrižen' u Dinamu, ali samo koji tjedan nakon što ga je napustio, Gavranović se i vratio.

No, kako sada stvari stoje, a što je potvrdio i trener Damir Krznar, rekavši kako traju pregovori s 'jednim turskim klubom', vrlo je izvjesno da će švicarski reprezentativac kroz koji dan trajno napustiti Zagreb. Pri tom bi Dinamo trebao i zaraditi, neslužbeno, 2,5 milijuna eura.

S obzirom na to da u Modroj svlačionici postoji nekoliko napadačkih rješenja (Petković, Čop, Andrić, Kulenović), Gavranovićev odlazak ne bi se trebao osjetiti.

Međutim, kada se sjetimo kako je 'Gavro' odigrao na Euru, gdje je svojim golom za 3:3 protiv Francuske osigurao Švicarcima izvođenje 11-eraca a potom i prolazak u četvrtfinale, onda se ipak pitamo je li ova odluka mudra.

No, trener Krznar i čelnici kluba tu su da odgovaraju za svoje odluke.

Gavranović bi tako nakon četiri godine mogao napustiti Modre, uz četiri naslova prvaka i dva Kupa, a u 132 utakmice zabio je 48 golova i asistirao 20 puta.