DOSTA IM JE PROBLEMA

Dinamo neće više prodavati ulaznice Boysima

02.10.2009 u 20:46

Bionic
Reading

Nakon događaja u Temišvaru u Dinamu ozbiljno razmatraju mogućnost da više ne prodaju karte za inozemne nastupe svojim navijačima. Nepopularna mjera, ali u Dinamu više ne žele plaćati kazne zbog izgreda navijača

Kako prenosi Večernji list, u redovima hrvatskog nogometnog prvaka razmišljaju da više ne prodaju karte za svoje inozemne utakmice. Razlog je vrlo jednostavan – neredi navijača.

'Klub ozbiljno razmišlja o takvoj mogućnosti. Iz sigurnosnih razloga nema više smisla prodavati ulaznice za gostujuće utakmice našim navijačima, a to će od nas vjerojatno tražiti i Uefa. Naša dobra namjera prema navijačima nije dobro prihvaćena', prenosi Večernji list riječi direktora Dinama Damira Vrbanovića.

Pred početak utakmice s Temišvarom, ali i za vrijeme nje Vrbanović je imao pune ruke posla.

'Sve naše crne slutnje su se obistinile, iako smo toliko puta, čak i na službenom sastanku uoči utakmice, upozoravali da bi moguće provokacije mogle prerasti u požar koji će zasjeniti utakmicu. Nažalost, koridori kojima su se naši navijači kretali na stadionu nisu bili dovoljno osigurani i dogodilo se najgore', tvrdi Vrbanović.