A ŠTO SADA?

Dinamo na mukama, ovo u Maksimirskoj 128 nisu očekivali

16.05.2017 u 08:25

Bionic
Reading

Iza Juniora Fernandesa dobra je polusezona na posudbi u Alanyasporu, ali turski prvoligaš ipak neće otkupiti ugovor čileanskog napadača od Dinama

Dva milijuna eura je iznos koji hrvatski prvak traži za Fernandesa. Za Alanyaspor previše pa se tako Čileanac na kraju ove sezone neočekivano vraća u Maksimirsku 128, jer ga s Dinamom ugovor veže do ljeta 2018. S ovkavim razvojem situacije sigurno nisu sretni niti čileanski golgeter ni 'modri'.

Naime, Fernandes je u turskom prvoligašu opet živnuo, probudio svoju karijeru i golgeterski instinkt koji je posljednjih mjeseci u Dinamu nestao, a sada mora napustiti Alanyaspor.

S druge strane Dinamo čileanskog ofenzivca plaća čak 900 tisuća eura godišnje, a s obzirom na mu je ostala još samo jedna godina ugovora nije nemoguće da 28-godišnji nogometaš kasnije zbriše besplatno.

Vidjet ćemo što će se dogoditi u nadolazećim tjednima, možda se Dinamo s Turcima na kraju ipak dogovri, a ako ne, trener Ivajlo Petev dobit će opciju više u napadačkom dijelu. Naravno, ukoliko bugarski stručnjak dočeka novu sezonu.