NOVO LICE

Dinamo krenuo žestoko u prijelazni rok!

05.01.2016 u 20:54

Bionic
Reading

Na početku prijelaznog roka Dinamo je doveo pojačanje iz susjedne Slovenije. Ugovor s 'modrima' potpisao je Petar Stojanović

Bivši desni bočni Maribora potpisao je s prvacima petogodišnji ugovor i priključit će se momčadi početkom idućeg tjedna kada se okuplja momčad.

'Prije svega bih se želio puno zahvaliti Mariboru i svima tamo koji su mi omogućili da budem ovdje i potpišem za Dinamo. Jako sam sretan i ponosan što sam došao u Dinamo koji posljednjih desetak godina dominira i ostvaruje odlične rezultate. Znam što se ovdje očekuje, momčad je odlična i vjerujem u sebe te sam uvjeren da ću s Dinamom u godinama koje dolaze nastaviti s osvajanjem trofeja i odličnim rezultatima', rekao je nakon potpisa ugovora.

Petar u Dinamo dolazi s 20 godina i kao najmlađi debitant za prvu momčad Maribora i slovensku reprezentaciju. Iako mlad već je nekoliko sezona u kadru prve momčadi, dao je veliki doprinos u osvajanju naslova prvaka Slovenije kao i igrao u Ligi prvaka.

'Već dulje vrijeme pratimo Petra i znamo koje su mu kvalitete. Mlad je, ima tek 20 godina, ali i iskustvo igranja na visokom nivou u Mariboru, reprezentaciji i Ligi prvaka tako da smo uvjereni kako je pravo rješenje za naš desni bok. Naravno, još ima mjesta za napredak i sigurni smo da će kada se malo navikne na novi klub i grad i općenito okolinu biti samo sve bolji', kazao je trener i sportski direktor Zoran Mamić.

Petar se nakon potpisa ugovora vratio kući, a u Zagreb se vraća 11. siječnja kada s novom momčadi počinje pripreme za nastavak sezone.