NIKO KOVAČ

'Dinamo je za svakog trenera čast i izazov'

Bionic
Reading

Iako je Krunoslav Jurčić još uvijek trener Dinama, u medijima se traži njegov nasljednik. Prvo su se spominjala imena Nikole Jurčevića i Igora Pamića, a zadnje je ono Nike Kovača. Bivši kapetan hrvatske reprezentacije demantirao je da je sve dogovorio s 'modrima'

Još tri kola su ostala do kraja, a nakon njih najvjerojatnije će se dogoditi smjena na trenerskoj klupi. Ništa neuobičajeno za Dinamo koji je davao nogu svojim stručnjacima i nakon dvostruke krune, a kako neće sada kada bi trebalo biti osvojeno 'samo' prvenstvo. Kao mogući nasljednik spominjao se Niko Kovač.

'Pustite me na miru. Ništa vam o toj temi ne mogu reći niti ponuditi nekakvu ekskluzivu jer je nema', rekao je Niko za SN te dodao:

'Istina je da je Dinamo za svakog trenera izazov i čast. Svako stavljanje igrača ili trenera u kontekst Dinama ili Hajduka čovjek mora doživjeti kao kompliment. Ni ja nisam iznimka.'

Poziv iz Maksimirske 128 još nije stigao. Tako tvrdi Niko Kovač.

'Ne, nitko me nije zvao po tome pitanju. Dinamo ima svog trenera kojeg treba pustiti neka u miru radi, neka privede prvenstvo kraju. Ja mu neću biti smetnja u njegovom poslu', završio je sadašnji trener Red Bull Juniorsa.