PRATE SE DJEČACI

Dinamo i Partizan u borbi za dječaka koji još nije tinejdžer!

07.05.2015 u 15:29

Bionic
Reading

Posljednjih godina u zagrebački Dinamo stigao je velik broj talentiranih dječaka uz dodatak kako se granice pomiču sve do uzrasta od 11-12 godina. Tako je visoko na listi želja čelnika Dinama i 12-godišnji dječak Damir Redžić

Naime, poznato je kako Dinamova omladinska škola kotira kao jedna od boljih u ovom dijelu Europe pa je tako često odluka roditelja puno lakša kada se uživo uvjere gdje dolazi njihov sin.

Kako piše portal Goal.com čudo od djeteta koje žele dovesti u svoju omladinsku školu zove se Damir Redžić i dolazi iz miješanog braka. Otac mu je iz BiH, a majka iz Mađarske. Riječ je o najvećem talentu mađarskog nogometa.

Mađarski mediji pišu kako su zagrebački Dinamo i beogradski Partizan u ozbiljnoj borbi za 12-godišnjeg Damira Redžića koje nazivaju 'čudom od djeteta' i koji je odlučio napustiti svoj Pecsi.

Čelnim ljudima Dinama svakako u prilog ide to što su nedavno iz Barcelone doveli Danija Olma, veliku nadu španjolskog nogometa. Naravno, treba spomenuti i 18-godišnjeg Antu Ćorića kojeg već sada želi pola Europe…

Cijeli članak pročitajte OVDJE.