NAGRADNJAČA

Dinamo i Hajduk u superkupu!

05.07.2013 u 11:41

Bionic
Reading

Nakon uspješno završene sezone 2012/13. u kojoj je Dinamo osmi put za redom ponio titulu prvaka Hrvatske, Modri su odradili pripreme te se okreću novoj sezoni. Prije službenog početka i prve ovosezonske prvenstvene utakmice, pred igračima Dinama prvo je utakmica Superkupa.

Ove godine snage će u Hrvatskom nogometnom superkupu odmjeriti prvaci Hrvatske Dinamo i pobjednik Hrvatskog kupa Hajduk, a utakmica je na rasporedu u subotu, 6. srpnja u 20:30h na stadionu Maksimir.

Navijači Dinama tako će već na samom početku sezone imati priliku uživati u, prema mnogima, uvijek najzanimljivijem domaćem ogledu – velikom derbiju. Ono što je sigurno, obje će momčadi dati maksimum kako bi se prije početka sezone okrunile još jednim lijepim trofejem. Prisjetimo se, Dinamo je posljednji put igrao Superkup 2010. godine kada je slavio 1:0 upravo protiv Hajduka. U novu sezonu Dinamo ulazi s nekoliko sjajnih pojačanja, a da momčad dobro funkcionira pokazalo se i na pripremama u Sloveniji gdje su Modri upisali tri pobjede te jedan remi.

Lijepo sunčano vrijeme i derbi tako su sjajna pozivnica za navijače da u što većem broju dođu na Maksimir bodriti igrače Dinama, a tportal.hr svojim čitateljima poklanja ulaznice za tribine zapad i istok!

Po dvije ulaznice za tribinu zapad osvojili su:

Andrija Malekinušić
Ivan Huđek
Anita Bronić
Andrijana Šamal
Martina Čorak
Mirko Besprska
Ivona Koledić
Marina Maletić
Luka Rečić
Mojmir Jukić

Po dvije ulaznice za tribinu istok osvojili su:

Antonija Katušić
Damir Kraml
Dražen Kovačević
Arabela Novak-Đura
Mladen Golub
Miloš Duvnjak
Branimir Marinović
Ema Lončar
Dražen Jurišić
Verica Novaković
Luka Grubišić
Marijana Horvat

Dobitnici ulaznice podižu na porti HoTo tornja Savska cesta 32.