NOVA POBJEDA

Dinamo i dalje neporažen protiv Lokomotive

03.11.2013 u 10:00

  • +16

NK Lokomotiva - GNK Dinamo.

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bionic
Reading

Ni u jedanaestom međusobnom ogledu Lokomotiva nije uspjela otrgnuti bod svom 'većem bratu' Dinamu. U utakmici 15. kola MAXtv Prve lige Dinamo je kao gost na Maksimiru pobijedio 'lokose' 3:0 (1:0)


Momčad Lokomotive i dalje ne zna za slast pobjede nad Dinamom. Iako je pred ogled s 'modrima' trener 'lokosa' Tomislav Ivković najavljivao pobjedu, to se nije dogodilo. I u njihovum 11. međusobnom ogledu pobjeda je otišla na stranu Dinama.


Nismo gledali nešto previše kvalitetnu utakmicu. U prvom dijelu praktički nismo vidjeli ništa zanimljivo, tek par poluprilika, i da se Soudani nije našao u sedviču Gorupeca i Puljića, nakon čega je jedanaesterac u 37. minuti sigurno izveo Brozović, o prvom dijelu se ne bi imalo što konkretnije napisati. Nakon tog gola i igrači su se probudili, pa je tako krasno u 44. minuti tukao Šovšić.

U nastavku smo gledali ipak bolji nogomet. Obje momčadi bile su puno konkretnije, podigao se i intenzitet igre pa smo mogli vidjeti i par interesantnih akcija. Posebno zanimljivo je bilo u 55. minuti kada je branič Dinama Addy srušio Mišića u kaznenom prostoru, no sudac se nije oglasio.

Kako je vrijeme prolazilo, Dinamo je postajao sve opasniji. Najizgledniju priliku 'modri' su imali u 65. minuti kada je Pinto ubacio u peterac Lokomotive gdje je bio Čop, ali s par metara promašio. Svoju dominaciju Dinamo je potvrdio u 69. minuti kada je Antolić potegnuo sa 17 metara i matirao Šarliju za vodstvo 2:0.

Točku na i sigurne pobjede Dinama postavio je Rukavina krasnim pogotkom pred sam kraj utakmice. Ovom pobjedom Dinamo je ponovno preuzo vrh prvenstvene ljestvice.