Ždrijeb u podne

Dinamo danas saznaje protivnike u Europskoj ligi; Modri izbjegli najjače ekipe, ali i dalje im prijete opasni klubovi među kojima je i Crvena zvezda

27.08.2021 u 09:06

Bionic
Reading

Dinamo u 12 sati saznaje protivnike u Europskoj ligi. Modri će biti nositelji u svojoj skupini, a tijek ždrijeba pratite na Arenasport 1 (MAXtv) uz izravan prijenos na tportalu

Dinamo će ove jeseni nastupati u Europskoj ligi nakon što je u play-offu Lige prvaka poražen od moldavskog Sheriffa. Dobra strana u tom ispadanju je da će Modri biti nositelji u svojoj skupini Europske lige, a tko će igrati protiv zagrebačkog sastava saznat ćemo u 12 sati kada se u Istanbulu održava žbrijeb.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Dinamo je ulaskom u Europsku ligu zaradio 6.8 milijuna eura, a status nositelja će ipak donijeti malu prednost jer će Modri izbjeći one najjače protivnike. U prvom šeširu su još Lyon, Napoli, Bayer Leverkusen, Lazio, Olympiacos, Monaco i Braga i s njima Dinamo ne može igrati.

Ipak, ima tu još opasnih protivnika, a i onih atraktivnih kao što je Crvena zvezda koja je podigla puno prašine kada se mislilo da bi se Dinamo mogao s njom sastati u play-offu Lige prvaka. U nastavku vam donosimo potove Europske lige uoči ždrijeba u Istanbulu.

1. pot: Lyon, Napoli, Bayer Leverkusen, Dinamo Zagreb, Lazio, Olympiacos, Monaco, Braga

2. pot: Celtic, Eintracht Frankfurt, Crvena zvezda, Leicester, Rangers, Lokomotiv Moskva, Genk, PSV Eindhoven

3. pot: Marseille, Ludogorec, West Ham, Real Sociedad, Betis, Fenerbahče, Spartak Moskva, Sparta Prag

4. pot: Rapid Beč, Galatasaray, Legia Varšava, Midtjylland, Ferencvaros, Sturm, Bröndby, Antwerp ili Omonia

Pogledajte još jednom najbolje golove šestog kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.