TO BI BIO UDARAC

Diego Costa propušta veliki okršaj protiv Barcelone?

01.04.2014 u 14:51

Bionic
Reading

Prvi napadač Atletico Madrida Diego Costa mogao bi propustiti večerašnji prvi dvoboj četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone...

Brazilac sa španjolskom putovnicom napustio je u ponedjeljak navečer trening na stadionu Camp Nou nakon samo pet minuta zbog problema s koljenom. Trener Madriđana Diego Simeone priznao je da bi u veliki okršaj mogao krenuti bez svoga ponajboljeg nogometaša.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

'Razgovarao sam s liječnikom i tijekom utorka ćemo procijeniti je li Diego sposoban za igru. U teoriji, kad igrač napusti večernji trening dan prije utakmice, teško je očekivati njegov nastup,' rekao je Simeone.

Koliko bi Costin izostanak mogao biti hendikep za vodeću momčad Primere, govori i podatak da se radi o igraču koji je ove sezone u španjolskom prvenstvu postigao 25 pogodaka, a u Ligi prvaka sedam.